Evenementen Beveiliging

Ervaren Beveiligers voor festivals, concerten, sportevenementen

Evenementen beveiliging


Evenementen beveiliging is een serieuze tak van de beveiliging en een aparte taak binnen de beveiligingsbranche.

Je krijgt te maken met diverse calamiteiten, incidenten en veiligheidszorg vanaf het begin aanvraag vergunning tot einde evenement en uiteraard de eindevaluatie met mogelijk verbeterpunten voor een nieuw evenement. Veel organisatoren krijgen te maken met teveel zaken waar ze onvoldoende vanaf weten, denk aan bijvoorbeeld: risico analyses, hoeveel beveiligers dien ik in te zetten, hoeveel nooddeuren dienen er te zijn per vierkante meter, hoe dien ik een gebouw of evenement te evacueren bij een calamiteit, en zo zijn er nog verschillende voorbeelden te noemen.

Beld Security kan deze organisatoren hier uitstekend in ondersteunen en advies geven. Onze geselecteerde beveiligers worden ‘tijdelijk’ ingezet als evenementenbeveiliger. Ze hebben jaren ervaring in beveiligingsbranch en dus ook als gastheer en zijn daarom uitermate geschikt als evenementenbeveiligers. Ze kunnen zelfstandig maar ook in een groep zeer goed functioneren en kunnen de opdrachtgever met diverse werkzaamheden bij staan.Bij eventuele incidenten treden zij repressief op.

Onze beveiligers zijn erop getraind om het visitekaartje van het evenement te zijn, elke bezoeker krijgt immers te maken met onze beveiligers. Gastheerschap en profesionaliteit staat binnen Beld Security hoog in het vaandel en worden nagestreeftd door onze beveiligers. Vormen van evenementenbeveiliging zijn o.a. Bedrijfsevenementen, beurzen, productpresentaties, board meetings, muziek evenementen of bijvoorbeeld een jaarvergadering,

X