Winkelsurveillance

Onze winkelsurveillanten zijn de ogen en oren op úw winkelvloer.

Winkelsurveillance


Vele winkeliers hebben last van winkeldiefstal, zowel extern en helaas ook intern.

Deze vorm van derving kost de winkeliers erg veel geld en door de inzet geüniformeerde (maar ook indien noodzakelijk van ongeïnformeerde) winkelsurveillanten zal er een preventieve werking zijn door hun aanwezigheid.

Deze winkelsurveillanten zullen het veiligheidsgevoel alleen maar positief laten toenemen voor de bezoekers van de winkel maar ook voor het personeel van de winkel.

De kracht van de beveiliger/gastheer ligt in het verzorgen van de kwaliteit van de dienstverlening, met name inspelend op de wensen en behoeften van de klant, zeker in de detailhandel waar geen enkele winkel en omgeving hetzelfde is en dus ook een andere aanpak nodig heeft.

Beld Security voldoet aan alle eisen qua vakkennis en kwaliteit die van een particulier beveiligingsbedrijf verwacht mogen worden. Onze beveiligingspersoneel is speciaal getraind in het omgaan met agressie en kunnen bij problemen of diefstal de aangifte voor de winkelier op zich nemen. En dit op een correcte manier afhandelen zodat de onderneming er geen omkijken meer naar heeft.

X